Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zojinka z Mařatic

Zojinku společně se 3 sourozenci jsme přijímali do Zlína pár dní před Štědrým dnem 2014. Ačkoliv jsme je přijímali naprosto zdravé a plně naočkované, na štědrý den jsem vyjížděla s jedním kotětem a 26.12. jsem už vezla ostatní tři. Průjem, nechutenství. První kotě mělo glykemický šok a přestože se zdálo za dva dny že bude v pořádku, 25.12. bohužel uhynulo. Ostatní tři se drží, jsou v pořádku. Sice si týden pobyly na hospitu, ale Zojinka už může jít do nového domova. Jsou všechny moc mazlivé, hodné a vděčné. Jsou jim necelé 3 měsíce.

Zojinka je zamluvená do Rokytnice u Přerova, odjet by měla o víkendu  28.2. + 1.3.2015.

Zojinka nakonec nikam neodjela, místo ní si vybrali kočičku Larsi. Nyní přesunujeme Zojinku do budoucí nabídky. Koťátko má dlouhotrvající průjem. Vyšetření v Sevaronu na giardie a parazity byly negativní, nicméně výsledky hovoří o zcela vybité mikrofloře ve střevech. Zojinka dostává Vet Regul a prášky na obnovení střevní mikroflory. Pomaličku se lepší, ale je to velmi velmi pomalu.

Veškeré testy, které jsme nechali provést i v Laboklinu vyšly negativně. Zojinka je alergická na určité složky krmení, protože podáváme hypoalergenní granule. Průjem se upravil, Zojinka je moc mazlivá a hodná, přestože nám moc neroste a stále vypadá jako odrostlé kotě, je spokojená a zatím v pořádku.

Zojinka našla nový domov 25.3.2016 v Kostelci u Zlína. Bydlet bude jako bytová kočička a za kamaráda bude mít kocourka.

 

Náhledy fotografií ze složky Zojinka