Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak můžete pomoci našim kočičkám

Naše organizace je nestátní, nezisková, závislá na darech a pomoci milovníků zvířat. Proto jsme velmi vděční za Váš zájem jakkoliv pomoci a zapojit se do ochrany zvířat. Forma pomoci záleží na každém, jaké má časové a finanční možnosti. Věříme však, že s ochotou pomoci každý najde i možnost, jak se zapojit.

Jaké jsou možnosti pomoci?

1) Finančně:

Na účet o.s. Dobré ruce, č. účtu 2100469120/2010 u FIO Banky,  jednorázový i trvalý příkaz k úhradě. Pomůže nám i malá částka, z těchto darů hradíme především veterinární péči, krmení a stavební materiál na budování výběhů a pokojů pro zvířátka v depozitu. Finanční dar je dobrovolný, v případě zájmu je možno vystavit potvrzení pro odečet z daní. Finance jsou využívané v plné výši pouze pro potřeby zvířat a zajištění péče o ně.

2) Materiálními dary:

Krmivo pro kočky - granule, používáme především kvalitní krmiva superpremium. Používáme i kvalitní konzervy, kapsičky, nebo mražené maso (bez příloh).  

Přípravky proti parazitům - především spot-on (Stronghold, Advocate), odčervení (Drontal, Cestal). 

Pro kočky plastové záchodky, přepravky, pelíšky, velké misky.

Podestýlky pro kočky.

Škrabadla pro kočky.

3) Přidáním ruky k dílu:

Několikrát do roka pořádáme úklidové brigády, na které jste srdečně zvání. Co tím získáte? Můžete z blízka poznat chod útulku, doptat se na věci, které vás zajímají a v neposlední řadě se seznámit s našimi svěřenci.

4) Nákupem:

Podpořte nás, když nakupujete!

Přidali jsme se do projektu GIVT.cz. Pokud nakupujete na internetu – od svetru, přes parfém, televizor, dovolenou a nebo si objednáváte jídlo domů – můžete nám pomoci.

Uděláte to takto:

1. Před nákupem půjdete na http://www.givt.cz

2. Vyberete naši organizaci a e-shop na kterém chcete nakoupit

3. Nakoupíte, jak jste zvyklí

To je celé. Nestojí vás to ani korunu navíc a my dostaneme část peněz z ceny nákupu.

Pokud nechcete na tuto možnost pomoci nikdy zapomenout, TADY najdete chytré rozšíření prohlížeče, které vám vždy při nakupování GIVT připomene.

Nakupovat se dá i anonymně, takže pokud nechcete, nemusíte se nikam registrovat. A můžete o této možnosti říci i svým přátelům – ať nenakupují "zbytečně" :)

Díky, že na nás myslíte a pomáháte nám!

heart

 

5) Věnováním adopčního listu:

Hledáte vhodný dárek pro své blízké? Mají rádi kočičky?Darujte jim kočičku z našeho útulku prostřednictvím VIRTUÁLNÍ ADOPCE.

VĚNUJETE JIM ADOPČNÍ LIST.

 

adopcni-list.jpg

heart

Všem, kteří zvolíte jakoukoliv formu pomoci ze srdce děkujeme jménem svých, i našich kočiček!

heart