Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cherry

dospělou mourovanou kočičku Cherry jsme přijali do zlínského útulku 18.7.2013. Přitoulala se k pánovi na sídlišti Jižní svahy.

Napsal mi den poté :

Rád bych vám dal ještě nějaké doplňující informace ke kočičce.

Kolem domu se pohybuje už asi 14 dní. Minulý čtvrtek mi sousedka, co před domem sedává se psem, řekla, že se k ní ten den kočička přidala a otírala se jí o nohy. Sousedé jí dali před vchod misku s granulema a vodu. Včera, když jsem šel ráno o půl šesté do práce, jsem ji uviděl pod autem naproti vchodu a na zavolání ke mně hned přišla. Beze strachu, hned se nechala hladit. Myslím, že hledá u někoho „zastání“, prostě mám pocit, že se chtěla k někomu přidat, aby ji vzal domů. Když jsem se vracel před třetí odpoledne z práce, nikde blízko jsem ji sice neviděl, ale jenom jsem párkrát uděla či-čí, a šel ke vchodu. Ve vchodových dveřích se otočím a kočka kluše za mnou a chce se mnou dovnitř. Tak jsem šel do bytu pro přepravku a donesl jsem ji do bytu. Když jsem ji pak v kuchyni pustil ven, opatrně to tam prozkoumávala, přitom syčela a vrčela, ale hned jak jsem jí dal jídlo, hladově ho snědla. Po průzkumu zalehla v kuchyni na židli u ledničky a spala až do večera.

 

Pán už se dřív ujal kocourků Čertíka 1 a 2, o které se vzorně staral, stejně jako o tuto kočičku.

 

Cherry našla nový domov 1.2.2014 v Novém Městě na Moravě společně s kocourkem Kemáskem z Polné. Cherry byla v útulku hrozně dlouho a tak máme obzvláště velkou radost.

 

Náhledy fotografií ze složky Cherry