Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jůlinka z Otrokovic

Jůlinka dnes odjela do svého nového domova.

Jůlinka, krásná drobná černá kočička dnes odjela do svého nového domova v Uherském Brodě. Kočičku Jůlinku jsme přijímali letos 10.12.2016 z Otrokovic, kde se bezprizorně potulovala kolem nádraží na rušném místě, kde jí hrozilo přejetí autem...a ani počasí už pro takovou malou hladovou tulačku nebylo příznivé. O Jůlinku se nikdo nehlásil, ač jsme její nález inzerovali jak na našich webových stránkách, tak na našem facebooku. U téměř všech těchto kočičích nalezenců to tak bohužel bývá, prostě nikomu nechybí. Kolemjdoucím jsou fuk, je to pro ně v tom lepším případě něco roztomilého co pohladí a jdou dál, v tom horším si rádi kopnou, nebo něco horšího, ano i to se stává a ne ojediněle.

Ale Jůlinka měla štěstí, nebyla lhostejná svému nálezci a také nebyla lhostejná nám. Vzali jsme ji do našeho útulku, a začalo obvyklé kolečko. První umístění do karantény, veterinární prohlídka, odčervení, očkování a kastrace aj. A samozřejmě inzerce ,,našla se kočička..."

Co dodat na závěr? Že naše Jůlinka měla obrovské štěstí. Štěstí v tom, že nebyla fuk. Prostě na ní záleželo několika lidem, kteří jí pomohli dostat se do svého nového domova k úžasným lidem, kteří ji budou mít rádi. Z opuštěné hladové tulačky Jůlinky se tak stala bytová slečna, na které záleží.

heart

 

Náhledy fotografií ze složky Jůlinka z Otrokovic