Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tonda ( Fridrich)

Kocourka Fridricha jsme přijali 19.4.2013 z Babic. Od podzimu jej tam krmili starší manželé důchodci, co bydlí v Babicích v bytovce. Kocourek většinou pobýval někde pod keřem, občas se na pár dní zatoulal, pak došel celý poškubaný. už jim ho bylo líto, tak se obrátili na nás, jestli bychom se jej neujali.

Do Babic jsem přivezla přepravku a za dva dny jej v přepravce měli. přivezli jej do Zlína a dost těžce se s ním loučili. Ale Fridrich už má vyhlédnutý nový domov, bude se mít skvělě. je škoda, aby někde strádal nevykastrovaný venku.

 Tonda je nyní v našem depozitu na Vysočině. Chudák je celý pohublý, samý šrám, na krku měl 21 klíšťat plus spoustu boláků již po odpadlých klíšťatech. Kocourek má na dvou místech zlomený ocásek a na nožičce vykouslé maso po pejskovi a mírně kulhá.

Kocourek zůstává doma,aby prožil zbytek života již beze změn.

Tonda našel nakonec nový domov. Vzala si jej dcera paní Táni, která bydlí v Rychvaldu a už má od nás 3 kočičky. Tonda u ní najde trvalý a krásný domov v bezpečném prostředí, s možností chodit ven tak jak byl zvyklý.

Tonda odjel do nového domova 10.8.2013.

 

Náhledy fotografií ze složky Tonda