Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šikolka (Návštěvka)

Kočičku návštěvku jsme přijali na prosbu naší paní doktorky začátkem března 2013. Opravdu u nás měla být pouze "na návštěvě", aby porodila a pak by si ji rodina vzala zpět.

Její majitel totiž vykládal něco o tom, že mu kočička nechtěně proklouzla ven a vrátila se březí. Kočička vážila před porodem necelé 2 kila. Porod byl velmi dramatický, kvůli kotěti zaklíněnému v porodních cestách bylo nutné ihned udělat císařský řez. Bohužel pravděpodobně kvůli špatné stavu matky byla kotata ve fatálním stavu. Přestože se o kotátka začala starat kočička Natálka, které zase jiní lidé zřejmě usmrtili kotata a přinesli ji do našeho depozita, tak se koťátka nepodařilo zachránit.

O Návštěvku její původní majitelé už nemají zájem, jsme přesvědčení, že kočička až se dá do pořádku, najde nový a mnohem šťastnější domov. Kočička už je vykastrovaná. Je moc mazlivá, vděčná, postelový mazlík.

Kočička našla nový krásný domov u starší paní jako jedináček. Shodou okolností se vrátila zpět do svého domova ve Žďáru nad Sázavou 13.4.2013. ale tentokrát už jako milovaná domácí kočička s trvalým krásným domovem. Hodně štěstí, kočičko.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Šikolka - Návštěvka