Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eddie

Kocourka Eddieho jsme přijali na základě prosby z inzerce bazos.cz 9.3.2013

Spolu s kamarádkou Bohukou se přitoulali k domku na vesnici, kde ale majitelé už krmí 5 kočiček a nejsou na tom finančně vůbec dobře. Jsou rádi, že zvládnou těch 5.

Po dnešní prohlídce u paní doktorky, kde mu zrovna kromě kastrace byl vyoperován brok, který měl zarostlý v kůži, byla Eddiemu diagnostikována rozsáhlá rakovina s metastázami. Budeme mít k dispozici fotku, takže ji rovněž dám na stránky.

Eddie už nebude nabízený do nového domova. Kocourkovi zlepšíme jeho současný zdravotní stav, budeme o něj pečovat, bude v teple a bezpečí a dostatku a jakmile by měl mít bolesti, necháme kocourka v klidu odejít. Může být u nás několik týdnů nebo i měsíců, nikdo neví....

 No nakonec se onemocnění nepotvrdilo, Eddie nyní váží skoro 6,5 kila, je z něho obrovský kocour, mazlivý, ale raději by byl sám nebo aspon jenom s jednou nebo dvěma kočičkami. Ten velký počet mu opravdu nedělá dobře.

 

Eddie odjel 23.6.2013 společně s do útulku vrácenou Fešandou a bude bydlet v Novém Veselí v domku, kde bude mít přístup ven.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Eddie