Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paola s koťátky

Paola i s koťátky unikla jisté trýznivé smrti!

Před pár dny se na nás obrátili nešťastní lidé ze Slovenska jako na poslední šanci s tím, že na jednom slovenském sídlišti je kočka s koťaty v ohrožení života. Jak to tak bývá, na žádném sídlišti kočičí tuláky nečeká nic dobrého. Internet je plný šokujících příběhů a videí o zmrzačených kočkách, umlácených, upálených, utopených koťatech, no prostě o všech možných zvěrstvech, kteří jsou mladí schopni z ,nudy“ provádět bezbranným tvorům.

Na Slovensku bohužel téměř nefunguje žádný systém na záchranu kočičích bezdomovců, ani těch psích, a tak se tedy obrátili na nás. I když toho všeho sami máme hodně, rozhodli jsme se poskytnout kočičce Paule a jejím koťátkům azyl. A tak se spustila velká logistická akce, která skončila přesunem kočičky Pauly i s koťátky k nám.

Toto je však jen jedna část celého příběhu, kdy šlo o jejich urychlenou záchranu z prostředí, kde jim hrozila trýznivá smrt, ale teď je potřeba napsat ještě tu druhou, šťastnou část tohoto kočičího příběhu, kterou jste však schopni napsat jen vy sami a to tak, že kočičce anebo koťátkům poskytnete milující domov. Koťátka jsou kočičí černí kluci, jak se patří a maminka je rovněž černá, s obrovskýma žlutýma očima. Tak pokud můžete, kontaktujte nás!

http://novydomov.rajce.idnes.cz/Paola_s_kotatky_ze_SK/#IMG_5035.jpg

heart