Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koťátka z Bojkovic

Tento e-mail jsme dostali od jedné ohleduplné paní z Bojkovic, jsme moc rádi, že jsou mezi námi stále lidé, kteří jsou ochotni konkrétně pomáhat. Koťátka budeme ihned jak odrostou inzerovat, tak nás sledujte! 

yes

Dobrý den, paní Janiškova 

Píšu vám po dnešním telefonickém rozhovoru.

Minulý týden jsem našla u cesty, která vede k našemu sídlišti, pod živým plotem z tújí, kočičku i se čtyřmi koťátky.

Po té co kvůli vydatnému dešti byla kočička, která se snažila chránit koťátka celá promoklá, jsem ji přestěhovala do kůlny opuštěného domku. Právě z tohoto domku kočička pochází. Majitel zemřel a domek zůstal opuštěný. Kůlna má dveře zajištěné jen hřebíkem. Tak snad jsem nespáchala velký trestný čin, že jsem do kůlny vnikla.

Kočičce jsem z krabice vyrobila pelíšek a chodím ji pravidelně krmit. O koťátka se vzorně stará a jak kdyby poznala, že jí chci pomoct nechá se vzít do náruče a dovolí i abych prohlídla  její koťátka. Zatím jsou slepé a mají asi týden. Vypadají v pořádku. S místní veterinářkou jsem domluvená, že by kočičku vykastrovala a ona mohla dál žít v prostředí kde je zvyklá. Jen jsem hledala, kdo by pomohl koťátkům zajistit život v dobrém domově.

Narazila jsem na vaše stránky a proto, jsem se obrátila na vás o pomoc. Všechny vaše dotazy ráda zodpovím a budu vám ve všem nápomocna. Ještě jednou děkuji za všechno, co pro kočičky děláte.

S pozdravem ……….,  Bojkovice

http://novydomov.rajce.idnes.cz/Kotatka_z_Bojkovic_k_adopci/#IMG_20170505_181541.jpg