Jdi na obsah Jdi na menu
 


Julinka

 

Kočičku Julinku jsme přijali z Lesního hřbitova na Kudlově v červnu 2014. To mi tak kolem 13.00 hodiny volala paní. Její manžel byl na služební cestě na Kudlově u Zlína a potřeboval si ulevit, tak zaparkoval auto u Lesního hřbitova. Jak zašel asi 3 metry do lesa uviděl tam ležet kočičku. Nemohla se hýbat, ale hrozně se bála. Byla celá zmoklá, zřejmě už tam byla den či dva. Zavolal domů a paní si na náš útulek sehnala číslo. protože jsem byla v centru města, stačilo 10 min. pro vyzvednutí odchytových rukavic doma a přijet na Kudlov. Kočička se hrozně bála, ale zároveň byla vděčná, že se jí dostane pomoci.

Julinka má nadvakrát zlomenou pánev, ale klidovým režimem se to spraví.

Julinka už krásně chodí po celém domě, sice jí zadeček trošku plave, ale jinak je to moc hodná a milá kočička. příčinou úrazu byla zřejmě srážka s autem, při které se jí zlomil i ocásek.

Julinka je zamluvená a v neděli 14.12.2014 odjíždí do Prahy. Bydlet bude u starší paní v rodinném domku, bude velmi opečovávanou kočičkou a může občas i na zahradu.

 

Julinka našla nový domov 14.12.2014 v Hradci Králové, kam odjela přes Prahu, kde jsme ji zavezli ze Zlína. Julčo všechno nejlepší v novém domově, moc si to zasloužíš.

 

Náhledy fotografií ze složky Julinka od lesního hřbitova