Jdi na obsah Jdi na menu
 


Harold

V polovině září jsem šla zkontrolovat kočičku, která se zdržuje poblíž domu Drofa ve Zlíně na Januštici. Zjistila jsem, že kočičku si vzala paní, která bydlí v rodinném domě naproti, má v kůlně svoji boudičku (tedy ta kočka)  je pravidelně krmená. a vykastrovaná. Vzhledem k tomu, že kočka je po zemřelém majiteli, má již 10 let a je zvyklá na své místo, zatím jsem ji nevzala k nám.

Na cestě zpět se tam ochomýtalo odrostlé kotě. Doslova se nechalo vzít do náruče a odnést do mého auta, na parkoviště, asi 50 metrů. No modlila jsem se, at se mi nevysmekne, ale byl evidentně rád, že se jej někdo ujal.

Kocourek už je vykastrovaný.

Nový domov našel 5.10.2012 v Telči.

 

Náhledy fotografií ze složky Harold

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

(Pepa, 9. 3. 2013 14:42)

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 17:03)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz