Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letošní koťata

Velký letní výprodej letošních koťat!

Mourek, Míca, Líza, Mikeš, Flíček, Packa, Tlapka, Číča, ale pokud chcete tak Mňouk, Eliška, Kokeš , Bobeš aj…tak ti všichni jsou na prodej. Cena je pevná  a měna tvrdá. Všichni tito drobci jsou k mání a to za měnu v dobrém kursu. Pokud máte tuto měnu, určitě můžete u nás nakupovat jak je libo. A co že je to za měnu, tak to je ta nejlepší měna na světě, je to láska, pochopení, trpělivost, zodpovědnost a vlastní domov.

Koťátka jsou to obyčejně neobyčejná. Každé z nich má za sebou svůj jedinečný příběh, který z počátku vůbec nevypadal dobře, ba naopak, na začátku jejich života to vypadalo beznadějně.

Pak se ale stalo něco, co jim zcela změnilo vyhlídky na jejich kočičí život a do života jim vstoupil člověk. Možná jste to byli i vy, když jste nám pomohli penězi, dary aj…abychom zvládli péči o ně. Samozřejmě, že ve většině případů za jejich spackaný život mohl ,,člověk“, ale to je jen člověk v uvozovkách, ne ten lidský, ohleduplný, opravdový.

Tak pokud chcete nakupovat, kontaktujte nás. Určitě u nás najdete to, co hledáte, koťátka různého stáří, pohlaví, povahy i zbarvení.

Jako malý vzorek vám nabízíme kočičí sourozence nadýchánky Elišku a Kubíka, kteří jsou krásně kouřově zbarvení a ihned k odběru, nejlépe společně. Dále tady máme bílo rezavé kočičí kluky a to Teda, Leda a Neda.

http://novydomov.rajce.idnes.cz/Eliska_a_Kubik/#IMG_20170621_171057.jpg

http://novydomov.rajce.idnes.cz/Ted%2C_Led%2C_Ned/#IMG_20170621_171651.jpg

heart