Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasněnka

Přivandrovalec Jasněnka hledá milující domov!

Tento týden jsme měli telefonát o tom, jak se k jedněm lidem na zahradu v Dubňanech při toulalo kotě. Nechat si jej nemohli/nechtěli a tak jsme se pro kotě vydali. Chudák kotě, mělo smůlu, zatoulalo se k velikému domu se zahradou a jak už to tak bývá, tady žádné kotěcí štěstí nekvete. To kdyby se zatoulalo k malé chaloupce, tak tam by se pro něj místo určitě našlo, jak už to tak bývá, čím menší dům a příjmy, tím větší kočičí srdce a naopak. No nic, kotě nám dala paní i s  konzervičkou na cestu a s radou, že strašně škrábe. 

Jak jsme ho uviděli, bylo to jasné, že dostane  jméno Jasněnka, to jako jasně, bereme, přece ho tu nenecháme, když o něj nestojí. Je pravda, že Jasněnka byla vystrašená a to hodně, ale během cesty se zklidnila a spokojeně si předla. A tak jsme zamířili na vet, kde byla Jasněnka důkladně prohlédnuta, a paní doktorka byla spokojená, Jasněnka je krásná kočičí holčička, čistá, bez blech, čistá ouška, srst. Také dostala první očkování, to nesla statečně, a šup, už valila k nám. U nás je umístěna ve venkovní voliéře ještě s jednou kočičí maminkou a s jejím jen o trochu mladšími kočičími kluky.

Takže kdo by měl zájem o krásnou kočičí holčičku Jasněnku, mazlíka nad mazlíky, určitě se hlaste, Jasněnka už na vás netrpělivě čeká!

http://novydomov.rajce.idnes.cz/Jasnenka/#IMG_5028.jpg

heart